Щодо конструктивно-технологiчних особливостей герметизацiї трiщин в асфальтобетонних покриттях - Жданюк, В. К.; Воловик, О. О.; Біжан, О. П.; Циркунова, К. В.; Гнатенко, Р. Г.; Zhdanyuk, V.; Volovyk, O.; Bizhan, O.; Tsyrkunova, K.; Gnatenko, R.; Жданюк, В. К.; Воловик, А. А.; et al. (Харківський національний автомобильно-дорожній університет, 2019)
Запропоновано класифікацію тріщин в асфальтобетонних покриттях дорожніх одягів, описано конструктивно-технологічні особливості підготовки і герметизації тріщин.
Structural and technological peculiarities of asphalt pavement crack sealing
К вопросу конструктивно-технологических особенностей герметизации трещин в асфальтобетонных покрытиях
Keywords: асфальтобетонне покриття; тріщина; герметизуючий матеріал; температура; конструктивне рішення; asphalt concrete pavement; crack; sealing material; adhesion strength; temperature; structural decision; асфальтобетонное покрытие; трещина; гидроизоляционный материал; температура; конструктивные решения; 625.8