Система обліку замовлень для компанії з доставки води - Сєвтунов, Денис Валентинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета дослідження – аналіз особливостей розробки та практичної реалізації автоматизованої системи збору та аналізу даних для обліку замовлень. Об’єктом дослідження є збір, аналіз та обробка даних для задачі обліку замовлень для компанії доставки води. Предмет дослідження – система обліку замовлень для компанії з доставки води для автоматизації процесів роботи компанії з доставки води. Наукова новизна одержаних результатів. Результати дослідження пропонують альтернативний метод використання засобів системного програмування в процесі розробки автоматизованої інформаційної системи контролю та відстежування даних для обробки замовлень компанії з доставки води. Практичне значення одержаних результатів. Застосування системи управління даними сприятиме підвищенню та поліпшенню автоматизаційних процесів роботи компанії з доставки води.
Keywords: автоматизована система; програмне забезпечення; бази даних; штучний інтелект; программування; комп’ютерні мережі