Сторітеллінг у навчанні іноземних мов студентів технічного університету - Саєнко, Н. В.; Саенко, Н. В.; Saienko, N. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розкрито можливості використання методу сторітеллінгу у процесі викладання іноземних мов студентам технічних ЗВО. Зазначено потенціал цифрового сторітеллінгу, який може бути використаний як в очному, так і в дистанційному навчанні іноземних мов.
Стрителлинг в обучении иностранным языкам студентов технического университета
Storytelling in teaching foreign languages to technical university students
Keywords: сторітеллінг; іноземна мова; технічний університет; сторителлинг; иностранный язык; технический университет; storytelling; foreign language; technical university; 378.147