Вплив схем контакту та умов навантаження на геометрію плями зносу при фретинг-зносі - Шепелєв, В. В.; Shepelev, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
У статті описано вплив схем взаємодії двох тіл на геометрію плями фретингзносу. Описано етапи механізму фретинг-зносу. Розглянуто зв'язок між механізмом фретингзносу та схемою взаємодії двох деталей, що контактують.
Іnfluence of contact patterns and loading conditions on the geometry of the wear spot in fretting wear
Keywords: фретинг-знос; контр-тіло; навантаження; знос; пляма зносу; амплітуда; Fretting wear; counter body; load; wear; wear spot; amplitude; 621.891