Оцінка рівня обслуговування населення міста Нікополя громадським транспортом під час воєнного стану - Соколов, Владислав Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Однією із значних проблем виконання якісного аналізу ситуації із транспортним обслуговуванням міського населення громадським транспортом є вибір інструментарію аналізу і переліку критеріїв для нього, які дають найбільш повні відповіді на питання, що виникають перед особами, що займаються плануванням роботи транспортної системи. Існуючі методи аналізу стану маршрутних мереж громадського транспорту міст часто вимагають розробки транспортної моделі. В даній кваліфікаційній роботі модель маршрутної мережі м. Нікополя, розроблена у 2015-му і приведена у відповідність до умов функціонування 2018-го року, оновлена до стану роботи маршрутів і обслуговування містян у 2025 році.
Keywords: громадський транспорт; маршрутна мережа; транспортна модель; якість транспортного обслуговування; Visum