Дослідження методів нечіткої логіки в інтелектуальних вимірювальних інформаційних системах на транспорті - Талків, Дмитро Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В магістерській роботі проведено: - огляд методів нечіткої логіки: - огляд інтелектуальних вимірювальних інформаційних систем на транспорті з метою визначення доцільності застосування таких систем; - дослідження можливості та доцільності застосування методів нечіткої логіки під час забезпечення функціонування інтелектуальних вимірювальних інформаційних систем на транспорті; - дослідження допустимої похибки вимірювання величин, які необхідні для функціонування систем на транспорті. Наведені результати досліджень щодо застосування метрологічних вимог до вимірювальних каналів інтелектуальних вимірювальних інформаційних систем, в яких використовуються методи нечіткої логіки.
Keywords: вимірювання; вимірювальний канал; інтелектуальна вимірювальна інформаційна система; методи нечіткої логіки; нечітка логіка; системи на транспорті