АНАЛІЗ СХЕМ СОНЯЧНИХ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЙ НА ФОТОЕЛЕКТРИЧНИХ МОДУЛЯХ ДЛЯ ЗАРЯДНИХ СТАНЦІЙ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ - Гнатов, А. В.; Аргун, Щ. В.; Hnatov, A.; Arhun, Shch. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведено аналіз існуючих схем будови сонячних електростанцій на фотоелектричних модулях. Розкрито їх принцип роботи. Розглянуто технічні характеристики кожної з поданих схем. Запропоновано схему будови сонячної зарядної станції для електромобілів. Описано її функціональні можливості та особливості роботи.
АНАЛИЗ СХЕМ СОЛНЕЧНЫХ ЭЛЕКТРОСТАНЦИЙ НА ФОТОЭЛЕКТРИЧЕ-СКИХ МОДУЛЯХ ДЛЯ ЗАРЯДНЫХ СТАНЦИЙ ЭЛЕКТРОМОБИЛЕЙ
ANALYSIS OF SOLAR POWER STATION SCHEMES ON PHOTOELECTRIC MODULES FOR ELECTRIC CARS CHARGING STATIONS
Keywords: енергозбережні технології; сонячна електростанція; зарядна електростанція; энергосберегающие технологии; солнечная электростанция; зарядная электростанция; energy-saving technologies; solar power station; charging power station; 629.341