Облік і оподаткування розрахункових операцій - Власенко, Михайло Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено дослідження теоретичних і законодавчих основ розрахункових операцій, практичних аспектів обліку, оподаткування і контролю розрахункових операцій на прикладі ПП «Мереф’янське АТП». Здійснено висновки за результатами аналізу господарської діяльності ПП та окреслено особливості обліку розрахункових операцій. Запропоновано шляхи удосконалення обліку і оподаткування розрахункових операцій підприємств України в сучасних умовах.
Keywords: облік; розрахункові операції; рахунки; аудит; контроль