Технологія розподіленого доступу для web-сайту - Матвієнко, Антон Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі був розроблений сайт для вивчення іноземних мов з вбудованою технологією розподіленого доступу, в якому реалізовані: реєстрація та авторизація; форма запиту на відновлення пароля; відновлення паролю; профіль адміністратора; модуль придбання курсів.
Keywords: JAVASCRIPT; HTML; CSS; PHP; СУБД MYSQL; СЕРЕДОВИЩЕ PHPMYADMIN; РОЗПОДІЛЕНИЙ ДОСТУП