Транспортний засіб категорії М1. Розрахунок карданної передачі та аналіз несучих систем автомобілів - Волинцев, Олексій Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – карданна передача транспортного засобу категорії М1. Мета проекту – розробка карданної передачі транспортного засобу категорії М1, та аналіз несучих систем автомобілів. В ході виконання дипломного проекту був спроектований транспортний засіб категорії М1. Розроблена карданна передача, проаналізовано автоматизовані системи пасивної безпеки та виконано розрахунки навантажувальних режимів ходової частини та трансмісії на міцність і довговічність.
Keywords: карданна передача; шліцьове з'єднання; хрестовина; несуча система; кокпіт; композитний матеріал