Створення веб-платформи для психологічної реабілітації і підтримки постраждалих у ДТП - Новоселецька, Катерина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об'єкт дослідження - процес розробки та впровадження інформаційного веб-сайту з використанням HTML, CSS та JavaScript, спрямованого на надання підтримки та ресурсів особам, які пережили дорожньо-транспортні пригоди та інші травматичні події. Предмет дослідження – розробка інформаційного веб-сайту включно з концепцію структури інформаційного ресурсу, макетів інтерфейсу і функціональність, включно з інформаційним розділом, макетами інтерактивних функцій і модулем реєстрації/авторизації користувача, інтегрованим у головну сторінку. Мета дослідження – можливість створення інформаційного ресурсу, що надає доступ до верифікованих та науково обґрунтованих матеріалів, пов'язаних з психологічною реабілітацією, а також розробити макет з використанням новітніх веб-технологій. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні завдання: 1. Провести аналіз існуючих рішень сайтів і веб-додатків направлених на психологічну роботу з клієнтами. 2. Розробити структуру веб-сайту, яка забезпечить логічну та ефективну навігацію та доступ до необхідної інформації, включно з макетом реєстрації/входу на головній сторінці. 3. Створити макети інтерфейсу для основних розділів сайту та інтерактивних функцій. 4. Підготувати інформаційні матеріали для наповнення сайту. 5. Визначити технології для подальшої реалізації веб-сайту та надати рекомендації щодо використання GitHub для контролю версій. Методи дослідження включають аналіз інформаційних джерел, проектування структури сайту, створення макетів інтерфейсів на платформі Figma та використання Git для контролю версій. Очікувані результати: •Створений інформаційний веб-сайт з використанням HTML, CSS та JavaScript. •Розроблені макети інтерфейсу (Figma) для основних розділів сайту та інтерактивних функцій. •Пропозиції щодо подальшого розвитку сайту, включаючи можливість інтеграції форуму та інших інтерактивних функцій.•Використання GitHub для контролю версій проекту. Впровадження та покращення системи: Очікується розробка плану впровадження веб-сайту, що включатиме розміщення на хостингу, тестування на різних пристроях та первинне наповнення контентом. Також будуть сформовані пропозиції щодо подальшого покращення системи, такі як розробка мобільної версії, інтеграція онлайн-тестування, розширення навчальних матеріалів, впровадження багатомовності та інтеграція чат-бота для первинної допомоги.
Keywords: веб; сайт; ДТП; травматичні події; автомобіль; HTML; CSS; JavaScript; GitHub