Оцінка впливу на довкілля шліфувально-складального цеху №2 ПАТ „Харківський підшипниковий завод” та розробка заходів щодо його зменшення - Соловйова, Тетяна Іванівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Була дана характеристика технології виробництва і технологічного устаткування. У роботі приведені перелік і параметри забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферне повітря. Проаналізована ефективність водопостачання та водовідведення, проведений аналіз утилізації відходів виробництва. У даній роботі був проведений аналіз доцільності розсіювання забруднюючих речовин від джерел викидів, обґрунтовані розміри його санітарно-захисної зони.
Keywords: санітарно-захисна зона; джерела викиду; шліфувально-складальний цех; атмосферне повітря