Дослідження попиту на перевезення вантажів в міжміському сполученні автомобільним транспортом. Частина 1. Дослідження попиту на перевезення вантажів автомобільним транспортом в Полтавській області - Бучок, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі проведено аналіз сучасного стану ринку автомобільних вантажних перевезень і принципів формування попиту на доставку вантажів, визначено способи оцінки цього попиту та джерела інформації про потоки разових замовлень. Розроблено теоретичні основи моделювання попиту на вантажні перевезення автомобільним транспортом. На основі експериментальних досліджень проаналізовано ринок разових замовлень у Полтавській області та за її межами, охарактеризовано вхідні та вихідні вантажопотоки, визначено привабливі напрямки перевезень і сформульовано стратегії для автотранспортних підприємств. Визначенні закономірності потоку разових замовлень.
Keywords: автомобільний транспорт; вантажні перевезення; логістичний сайт; попит; полтавська область; разові замовлення.