Дослідження силових характеристик елементів ходової частини легкових автомобілів - Александрова, Олександра Станіславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – процес діагностування сайлент-блока автомобіля на стенді. Мета дослідження – удосконалення методів діагностування технічного стану підвіски легкових автомобілів. Методи дослідження. У роботі використані теоретичні методи математичного моделювання, рішення і аналізу рівнянь механіки. Експериментальні методи дослідження включали натурні випробування сайлент-блока автомобіля на стенді і лабораторні експерименти. На базі прогнозуванню технічного стану, і направлення на подальше удосконалення методів і способів діагностування автомобілів. Робота виконана в рамках бюджетної теми: 05-53-01 (№ RK 0101U0052G8) «Теорія управління технічним станом транспортних машин на основі діагностичної інформації». Виконане експериментальне визначення характеристик сайлент-блоків на стенді. Розглянуті питання охорони праці.
Keywords: ХОДОВА ЧАСТИНА; РЕЗОНАНСНИЙ МЕТОД; МЕТОД EUSAMA; СТЕНД ДЛЯ ДІАГНОСТИКИ ПІДВІСКИ