ВИЗНАЧЕННЯ ЧАСУ ЗАТРИМКИ ВИЇЗДУ АВТОБУСА ІЗ ЗУПИННОГО ПУНКТУ В ПОТІК АВТОМОБІЛІВ - Горбачов, П. Ф.; Макаричев, О. В.; Пронін, С. В.; Колій, О. С.; Горбачев, П. Ф.; Макаричев, А. В.; Пронин, С. В.; Колий, А. С.; Gorbachov, P.; Makarychev, O.; Pronin, S.; Koliy, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Формалізовано та теоретично обґрунтовано методику розрахунку часу затримки виїзду автобуса із зупинного пункту після закінчення посадки пасажирів та закриття дверей, з урахуванням інтенсивності транспортного потоку та характеристик автобуса.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ВРЕМЕНИ ЗАДЕРЖКИ ВЫЕЗДА АВТОБУСА ИЗ ОСТАНОВОЧНОГО ПУНКТА В ПОТОК АВТОМОБИЛЕЙ
DETERMINATION OF THE DELAY DEPARTURE TIME OF THE BUS FROM STOPPING POINT INTO THE CAR FLOW
Keywords: автобус; зупинний пункт; інтенсивність руху; транспортний потік; час затримки; швидкість руху; остановочный пункт; интенсивность движения; транспортный поток; время задержки; скорость движения; bus; stop point; traffic; traffic flow; delay time; speed; 656.11