ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАКОНУ РОЗПОДІЛУ ВИПАДКОВОЇ ВЕЛИЧИНИ КОМПРЕСІЇ - Сараєва, Ірина Юріївна; Сараева, Ирина Юрьевна; Sarayeva, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
При дослідженні процесу діагностування сучасних автомобільних двигунів за допомогою методів математичної статистики проаналізовані експериментальні дані випадкової величини компресії і доведено, що випадкова величина компресії має вигляд нормального закону розподілу.
ИССЛЕДОВАНИЕ ЗАКОНА РАСПРЕДЕЛЕНИЯ СЛУЧАЙНОЙ ВЕЛИЧИНЫ КОМПРЕССИИ
RESEARCH OF THE LAW OF DISTRIBUTION OF THE RANDOM VARIABLE OF THE COMPRESSION
Keywords: автомобіль; двигун; циліндропоршнева група; діагностика; вимір; компресія; статистика; розподіл; закон; автомобиль; двигатель; цилиндропоршневая группа; диагностика; измерение; компрессия; статистика; распределение; закон; vehicle; engine; piston-cylinder group; diagnostics; measurement; compression; statistics; distribution; law; 629.083:621.431