ПОСТАНОВКА ЗАДАЧІ ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ ТРАЄКТОРІЇ РУХУ ТА ЗАКОНУ КЕРУВАННЯ ОДИНОЧНИМ ГОНОЧНИМ АВТОМОБІЛЕМ - Туренко, А. М.; Ужва, А. В.; Лукашов, І. В.; Чернишов, О. О.; Савченко, Є. Л.; Туренко, А. Н.; Ужва, А. В.; Лукашов, И. В.; Чернышев, А. А.; Савченко, Е. Л.; Turenko, A.; Uzhva, A.; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Представлено постановку задачі пошуку оптимальної траєкторії руху гоночного авто-мобіля в системі «водій – автомобіль – дорожнє середовище» (ВАД), наведено концепцію моделювання траєкторії руху одиночного гоночного автомобіля.
ПОСТАНОВКА ЗАДАЧИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ОПТИМАЛЬНОЙ ТРАЕКТОРИИ ДВИЖЕНИЯ И ЗАКОНА УПРАВЛЕНИЯ ОДИНОЧНЫМ ГОНОЧНЫМ АВТОМОБИЛЕМ
PROBLEM STATEMENT OF OPTIMAL MOTION TRAJECTORY AND LAW OF PARTICULAR RACING VEHICLE CONTROL DETERMINATION
Keywords: гоночний автомобіль; траса; траєкторія; закон керування; гоночный автомобиль; трасса; траектория; закон управления; race vehicle; track; trajectory; control law