Вдосконалення транспортної системи підприємства - Середа, Максим Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Для досягнення поставленої мети в роботі було вирішено такі завдання: Вивчити теоретичні аспекти транспортної системи підприємства; Провести аналіз транспортної системи ТОВ «Експрес»; Розробити заходи щодо вдосконалення транспортної системи ТОВ «Експрес»; Зробити розрахунки економічної ефективності запропонованих заходів з вдосконалення транспортної системи ТОВ «Експрес».
Keywords: транспорт; логістика; транспортно-логістична система; перевезення; вантаж