Дослідження зміни концентрації продуктів корозійного зношування охолоджувальної рідини ДВС - Демаков, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі розроблені питання перевірки охолоджувальних рідин за параметром концентрації продуктів корозійного зношування. Однією з проблем, на сьогоднішній день, є відсутність методики, яка б дозволила в короткий термін проводити дослідження якості охолоджувальної рідини, що використовується в системі охолодження автомобіля. Вирішити задачу можна використовуючи методику визначення концентрації продуктів корозії в охолоджувальній рідині. Дослідження якості проводилось за допомогою установки МФС-7. Проведено аналіз виробляємих охолоджувальних рідин, методів перевірки якості, аналіз ДСТ і ТУ на ці рідини.
Keywords: ОХОЛОДЖУВАЛЬНА РІДИНА; АНТИФРИЗ; МФС-7; СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ ДВИГУНА; ПРОДУКТИ КОРОЗІЙНОГО ЗНОШУВАННЯ