Розробка технології приготування асфальтобетонних сумішей на комплексному бітумному в'яжучому на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Шагієв, Алмаз Галієвич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі розглянуто питання модифікації бітумів різноманітними добавками та їх комплексами і приготування на них асфальтобетонних сумішей. Розглянуто можливі технологічні схеми модифікації бітумів різноманітними добавками та технології приготування асфальтобетонних сумішей на комплексних бітумних в’яжучих на асфальтобетонному заводі. В роботі виконані розрахунки складу асфальтобетонних сумішей, наведені розрахунки складів кам’яних матеріалів, бітумосховища.
Keywords: бітум; модифікатори бітуму; комплексні добавки; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон