Аналіз параметрів функціонування приміського автобусного маршруту №1592 Пісочин – Харків (АС Холодна Гора) - Чобітько, Олексій Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі досліджено особливості функціонування автобусного маршруту №1592. Проаналізовано основні проблеми перевезень, показники якості обслуговування та обрано методи натурного спостереження для подальшого дослідження. Проведено обстеження пасажиропотоку, визначено техніко-експлуатаційні показники маршруту, оцінено рівень наповненості автобусів у різні періоди доби. Запропоновано варіанти оптимізації розкладу руху, інтервалів та кількості рейсів, а також сформовано практичні рекомендації щодо покращення якості транспортного обслуговування.
Keywords: автобусний маршрут; інтервал руху; метод дослідження; пасажиропотік; приміські перевезення