Проект паливної дільниці для універсальної СТО легкових автомобілів - Каменєв, Валерій Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дослідження – двигун і системи керування двигуном. Мета проекту – підвищити якість діагностування й обслуговування двигуна, систем керування двигуном. Методи дослідження – аналітичні дослідження. У дипломному проекті розглянуті питання проектування СТО, методи й засоби діагностування двигунів і систем керування двигуном, розроблені технологічні інструкції й інструкції щодо безпеки життєдіяльності на дільниці діагностування паливної апаратури.
Keywords: СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ; ДВИГУН; ДАТЧИКИ; ПАЛИВНА СИСТЕМА; МОТОР-ТЕСТЕР; ТОКСИЧНІСТЬ.