Веб-рішення для моніторингу каталогів постачальників автомобільної продукції. Частина 1. Пошук та основна інформація по автомобілям - Усик, Ярослав Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Було проведено розробку оптимального веб-рішення для зручного пошуку автомобілів за оптимальною ціною. Дане веб-рішення допомагає знаходити автомобілі з найбільш оптимальною ціною серед усіх оголошень представлених в мережі Інтернет.
Keywords: INTERNET; ВЕБ-САЙТ; PHOTOSHOP CC; BRACKETS; АВТОМОБІЛІ