Розробка елементів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки - Соколов, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломному проекті проаналізовано існуючу нормативно-правову базу відведення земельної ділянки та основні вимоги, які висуваються до землевпорядних проєктів при формуванні земельної ділянки. Визначено етапи проведення топографо-геодезичних і проектно-вишукувальних робіт при розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Також сформовано текстові та графічні матеріали землевпорядної документації при відведенні земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладу освіти на прикладі земельної ділянки Богодухівського ліцею № 3 Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області.
Keywords: землевпорядна документація; земельна ділянка; проект землеустрою; кадастровий план; електронний документ