Проект ділянки з ТО і Р систем упорскування бензину автомобільних двигунів на СТО міського типу - Зінченко, Денис Григорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено дільниця діагностування та профілактичного обслуговування систем впорскування палива легкових автомобілів.
Keywords: АНАЛІЗ; ДІАГНОСТИКА; ПАЛИВНА СИСТЕМА; СТО; ПОСТ; МЕТОД; СТЕНД FSA-740; BOSCH ASNU