Розробка автоматизованої системи управління роботою котельні - Брижак, Руслан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В дипломній роботі на основі аналізу предметної області виявлені основні складові елементи котельні. Розглянуті існуючі рішення по автоматизації котельного устаткування, структура типового програмного забезпечення систем диспетчеризації котелень та обрана платформа системи диспетчеризації. Створена технологічна схема котельні, обрано її обладнання. Визначені основні параметри елементів системи, побудована загальна мнемосхема системи і контекстні мнемосхеми. Розроблені журнали трендів та подій. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності прийняття рішень в процесі управління роботи котельні. Об'єктом дипломної роботи є процес підтримки заданого режиму роботи системи котельного обладнання. Предметом дипломної роботи є розробка моделей машинного навчання для їх використання в процесі моніторингу стану дорожнього покриття.
Keywords: автоматизація роботи котельні; котлове обладнання; scada-системи; людино-машинний інтерфейс