Технологія виконання робіт з будівництва автомобільної дороги довжиною 13 км в Херсонській області. Частина 1. Будівництво земляного полотна - Гарбуз, Володимир Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка кліматичних умов району будівництва, визначенні параметри ґрунту, визначенні параметри спеціалізованих потоків. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва во-допропускної труби, технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна. Сформовані питання контролю якості.
Keywords: Автомобільна дорога; технологія та організація робіт; будівництво; водопропускна труба; параметри ґрунту; земляне полотно; контроль якості