СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ХАРАКТЕРИСТИК АКТИВНИХ ПІДВІСОК АВТОМОБІЛІВ У СКЛАДІ ЛІНІЇ ЕКСПРЕС-ДІАГНОСТИКИ - Бороденко, Ю. М.; Borodenko, Y. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуто питання, пов’язані з організацією і технічною реалізацією ділянки контролю вихідних параметрів активних підвісок у складі лінії технічного контролю. Запропоновано варіант доукомплектації обладнання базової лінії експрес-діагностики з компіляцією про-грамного забезпечення засобів комп’ютерної діагностики в єдину програму тестування.
СИСТЕМА КОНТРОЛЯ ХАРАКТЕРИСТИК АКТИВНЫХ ПОДВЕСОК АВТО-МОБИЛЕЙ В СОСТАВЕ ЛИНИИ ЭКСПРЕСС-ДИАГНОСТИКИ
SYSTEM OF CONTROL FOR ACTIVE CAR SUSPENSION CHARACTERISTICS IN THE COMPOSITION OF THE EXPRESS DIAGNOSTICS LINE
Keywords: активна підвіска; алгоритм адаптації; технічний контроль; експрес-діагностика; діагностичний сканер; Bluetooth-зв’язок; 3D-технологія розвал/сходження; активная подвеска; алгоритм адаптации; технический контроль; экспресс-диагностика; диагностический сканер; Bluetooth-связь; 3D-технология развал/схождение; active suspension; adaptation algorithm; technical control; express diagnostics; diagnostic scanner; Bluetooth communication; 3D camber/toe technology; 629.027 : 681.518.54