Управління логістичною діяльністю підприємства у глобальних ланцюгах постачання - Пугач, Каріна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі було уточнено сутність поняття логістичної діяльності підприємства, розглянуто особливості управління логістичною діяльністю в глобальних ланцюгах постачання та проаналізовано результати дослідження логістичної діяльності ТОВ «Преіз». Також вдосконалено методичний підхід щодо оцінювання результативності управління ланцюгом поставок та запропоновано оновлення системи управління складом для автоматизації операцій зберігання та контролю запасів в ТОВ «Преіз».
Keywords: логістична діяльність; управління ланцюгами постачань; ефективність логістичних процесів