БЕЗПЕКА АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ В ТРАНСПОРТНІЙ ГАЛУЗІ - Степанов, О. В.; Степанов, А. В.; Stepanov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Розглянуто проблеми та перспективи розвитку безпеки автомобільного транспорту в транспортній галузі України з точки зору правового аспекту. Проаналізовано проблеми безпеки автотранспорту, які разом з культурою поведінки учасників дорожнього руху як однією із соціальних умов мінімізують виникнення ДТП на дорозі та стають предметом глибокого науково-методичного аналізу.
БЕЗОПАСНОСТЬ АВТОМОБИЛЬНОГО ТРАНСПОРТА В ТРАНСПОРТНОЙ ОТРАСЛИ
AUTOMOBILE TRANSPORT SAFETY IN THE TRANSPORT SECTOR
Keywords: автотранспорт; безпека; транспортна галузь; «Транспортна стратегія України»; автотранспорт; безопасность; транспортная отрасль; «Транспортная стратегия Украины»; transport; safety; transport; «Тransport strategy of Ukraine»; 656.13