Дослідження технології впровадження мультимодального пасажирського сполучення на напрямку Україна – країни Європейського Союзу - Альошинський, Є. С.; Примаченко, Г. О.; Калашник, А. В.; Alioshynskyi, Ye. S.; Prymachenko, H. O.; Kalashnyk, A. V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Залізничний транспортний комплекс України вимагає суттєвої модернізації та підвищення якості послуг для пасажирів. Але збитковість сектору пасажирських перевезень у ПАТ «Укрзалізниця» досягла критичної точки. У статті було розглянуто дану проблему з метою її вирішення, проведено аналіз впровадження технології єдиного квитка у мультимодальному пасажирському сполученні.
Investigating technology of implementing multi-modal passenger transportation on the direction from Ukraine to the EU countries
Keywords: мультимодальні пасажирські перевезення; технологія єдиного квитка; multimodal passenger transportation; technology of a single ticket; 656.224