Розвиток інвестиційної діяльності підприємства - Беккер, Назар Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проведено дослідження основних напрямів розвитку інвестиційної діяльності підприємства. Розглянуто та проаналізовано основні показники діяльності підприємства. Проведено аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища підприємства. Вдосконалено методичний підхід щодо оцінювання та вибору напрямів розвитку інвестиційної діяльності. Запропоновано та обґрунтовано практичні рекомендації щодо розвитку інвестиційної діяльності підприємства. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – запропоновані практичні рекомендації щодо розвитку інвестиційної діяльності підприємства сприятимуть розширенню асортименту послуг, підвищенню прибутку та рентабельності, зростанню ринкової присутності, що дозволить підтримувати стійкий розвиток підприємства в перспективі.
Keywords: інвестиційна діяльність; розвиток; інвестиції; swot-аналіз; чиста приведена вартість; ефективність