Цифрове моделювання місцевості за результатами виконання інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка з км 262+112 до км 266+612 - Антонюк, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз основних положень нормативно-правової бази у сфері виконання інженерно-геодезичних вишукувань, опрацювання топографо-геодезичної вивченості району вишукувань, огляд складу та етапів виконання інженерно-геодезичних вишукувань, огляд технології виконання інженерно-геодезичних вишукувань на стадії підготовчого, польового та камерального етапів, огляд порядку обробки результатів геодезичних вимірювань, огляд технології побудови цифрової ситуації та цифрової моделі рельєфу місцевості за результатами інженерно-геодезичних вишукувань, побудову цифрової моделі місцевості ділянки автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка від км 262+112 до км 266+612.
Keywords: вишукування інженерно-геодезичні; геодезичне знімання; рельєф; цифрова модель ситуації; цифрова модель місцевості