Модернізація шахтного конвеєра типу СП 301 - Каніболоцький, Іван Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проведено огляд конструкцій вітчизняних та зарубіжних конвеєрів. Визначені основні достоїнства, недоліки та напрямки розвитку конвеєрів. На основі проведеної роботи запропонована нова конструкція скребкового конвеєра з удосконаленим тяговим органом. В роботі проведено розрахунки, що підтверджують надійність і працездатність конструкції. В розділ охорони праці приведено заходи по створенню нормальних та нешкідливих санітарно-гігієнічних норм праці та заходи по забезпеченню безпечних умов праці.
Keywords: скребковий конвеєр; конструкція; міцність; продуктивність; робочий орган