Удосконалення системи постачання авто-запчастин підприємства ТОВ «Омега» - Меліхов, Костянтин Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі було розглянуто існуюча система поновлення товару на підприємстві визначені недоліки які існують на ТОВ «Омега». На основі аналізу літературних джерел розроблені заході які спрямовані на підвищення ефективності функціону-вання системи управління запасами автозапчастин на підприємстві. Розроблена модель визначення оптимального розміру замовлення з по системі «кратних періодів».
Keywords: витрати; запаси; запасні частини; кратні періоди; система управління запасами