Дослiдження змiни напружень в елементах каркаса кузова автобуса пiд час експлуатацiї - Рубан, Д. П.; Ruban, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Досліджено зміну напружень в елементах каркаса кузова автобуса з носійним кузовом під час експлуатації. Під час досліджень обрано характерні режими руху: рівномірний рух, прискорення автобуса, періодична зміна полоси руху, екстрене гальмування. Випробування проводились на дорогах першої категорії та з вибоїнами.
Исследование изменения напряжений в элементах каркаса кузова автобуса при эксплуатации
Research of tension change in the elements of a bus body frame during operation
Keywords: автобус; дослідження; каркас кузова; дорожнє покриття; напруження; автобус; исследование; каркас кузова; дорожное покрытие; напряжение; bus; research; bus body frame; road pavement; tension; 629.113; 10.30977/АТ.2219-8342.2020.46.0.27