Визначення раціональної системи управління запасами у дворівневих розподільчих ланцюгах постачань на ПП «Альбіон» - Язов, Мекан (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі розглянуто аналіз існуючої системи замовлень партій товару на підприємстві та визначені основні недоліки. Розроблені заході які спрямованих на підвищення ефективності системи постачань. Виконано моделювання дворівневої системи управління запасами лінійної конфігурації.
Keywords: витрати; xyz-аналіз; запаси; оптимальний розмір замовлення; склад; авс-аналіз