Управління процесом розвитку персоналу в контексті застосування сучасних технологій трансформації підприємства - Неделчев, Ігор Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою даної роботи є вдосконалення теоретико-методичних підходів та практичних рекомендацій щодо управління процесом розвитку персоналу в контексті застосування сучасних технологій трансформації підприємства. Для виконання поставлених у роботі завдань використано такі загальнонаукові методи: метод пізнання, теоретичного узагальнення й порівняння; метод системного аналізу та синтезу; метод структурного моделювання; метод графічного моделювання; метод економікоматематичного моделювання. Зазначене запропоновано до використання у разі здійснення управління процесом розвитку персоналу в контексті застосування сучасних технологій трансформації підприємства для організацій усіх форм господарювання.
Keywords: управління персоналом; розвиток персоналу; зовнішнє середовище; трансформація; економічна ефективність; мотивація персоналу