Деякі аспекти професійно-орієнтованої мовної підготовки в технічних ЗВО - Фандєєва, А. Є.; Фандеева, А. Е.; Fandieieva, A. Ye. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті розглядаються напрямки і завдання професійно-орієнтованої мовної підготовки в сучасному технічному ЗВО. Аналізується роль іноземних мов як інструменту професійної діяльності, що дозволяє сучасному фахівцю здійснювати науково-дослідницьку та освітню діяльність на більш високому рівні – міжнародному.
Некоторые аспекты профессионально-ориентированной языковой подготовки в технических ЗВО
Some aspects of professional oriented language training in technical higher education institutions
Keywords: професійно-орієнтована мовна підготовка; мовне середовище технічного університету; іншомовна комунікативна компетенція; міжнародна діяльність; професійні вміння інженера; профессионально-ориентированная языковая подготовка; языковая среда технического университета; иноязычная коммуникативная компетенция; международная деятельность; профессиональные умения инженера; professional oriented language education; language environment of technical institute; foreign language competence in the sphere of professional communication; international cooperation; professional skills of an engineer; 378.14