Удосконалення технологічних процесів ТО і Р автомобільних кузовів - Новік, Дмитро Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі виконаний технологічний розрахунок СТО, проаналізовані причини, які впливають на пошкодження кузовів легкових автомобілів. Виконано підбір технологічного встаткування для виконання необхідних технологічних робіт. Запропоновано стенд для перевірки геометричних параметрів кузова и при необхідності проводити правку кузову, згідно заводським показникам . Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві.
Keywords: ПРАВКА; ДІАГНОСТИКА; ПЕРЕВІРКА; КУЗОВ; ВСТАТКУВАННЯ; СТЕНД; ГЕОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ; РОЗРАХУНОК; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ