Науково-технічний супровід при будівництві мостів на місцевих дорогах Харківської області - Мануйленко, Валерій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі в першому розділі наведено мету та програму науково-технічного супроводу при капітальному ремонті мостів. У другому розділі розглянуто аналіз проєктних рішень капітального ремонту мосту. Третій розділ присвячено науково-технічному супроводу при виконанні робіт у ході капітального ремонту мосту. В кінці роботи приведено висновки та список літератури.
Keywords: науково-технічний супровід; капітальний ремонт мосту; проєктні рішення; міцність бетону