СТРУКТУРНА МОДЕЛЬ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ РОБОЧИМ ПРОЦЕСОМ ЕКСКАВАТОРА - Гурко, О. Г.; Гурко, А. Г.; Gurko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
На основі аналізу завдань, які повинні вирішуватися системою автоматичного управління робочим процесом гідравлічного екскаватора, запропоновано ієрархічну структуру системи управління. Виконано декомпозицію процесу управління, що дозволило розробити структурну модель, яка відображає особливості багаторівневої територіально-розподіленої системи управління робочим процесом екскаватора.
СТРУКТУРНАЯ МОДЕЛЬ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ РАБОЧИМ ПРОЦЕССОМ ЭКСКАВАТОРА
A STRUCTURAL MODEL OF AN EXCAVATOR WORKFLOW CONTROL SYSTEM
Keywords: екскаватор; земляні роботи; автоматизація; структура; планування завдань; экскаватор; земляные работы; автоматизация; структура; планирование задач; earthwork; automated excavator; intelligent excavation system; structure; task planning; 62-932:62.532