ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ РАЗОВИХ ЗАМОВЛЕНЬ НА МІЖМІСЬКІ ВАНТАЖОПЕРЕВЕЗЕННЯ - Горбачов, П. Ф.; Мосьпан, Н. В.; Горбачёв, П. Ф.; Мосьпан, Н. В.; Horbachov, P.; Mospan, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Обґрунтовується доцільність застосування сучасних методів імітаційного моделювання для дослідження та оцінки діяльності автотранспортних підприємств, що надають послуги з міжміських вантажоперевезень за разовими договорами. Описується імітаційна модель обслуговування разових замовлень на міжміські вантажні перевезення та надаються рекомендації щодо її використання.
ИМИТАЦИОННАЯ МОДЕЛЬ ОБСЛУЖИВАНИЯ РАЗОВЫХ ЗАЯВОК НА МЕЖДУГОРОДНЫЕ ГРУЗОПЕРЕВОЗКИ
SIMULATION MODEL OF SINGLE INTERCITY FREIGHT REQUESTS SERVICE
Keywords: імітаційна модель; обслуговування; разове замовлення; вантаж; маршрут; имитационное моделирование; обслуживание; разовая заявка; груз; маршрут; simulation; service; single request; freight; route; 656.[95+136]