Апциклінг як інструмент формування креативності і раціональності у здобувачів технічних спеціальностей - Зіборов, К. А.; Письменкова, Т. О.; Pismenkova, Tetiana; Ziborov, Kirill (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Проведено аналіз законодавчих актів щодо екологічної ситуації в Україні. Запропоновано зміну парадигми подальшого розвитку суспільства на шляху розумного екосвідомого споживання та безпечного існування через впровадження в навчальний процес методики формування екосвідомості. В даній статті запропоновано використовувати апциклінг як інструмент раціонального використання ресурсів з одного боку, і розвитку креативності і нестандартного мислення – з іншого.
Upcycling as a tool for forming creativity and rationality in healthy technical specialties
Keywords: апциклінг; екосвідомість; раціональне використання ресурсів; креативність; upcycling; eco-awareness; rational use of resources; creativity; 378; 502.1