Енерговитрати руху та тепловий режим роботи ГСТ малогабаритного навантажувача з некерованими колесами - Разарьонов, Л. В.; Ковалевський, С. Г.; Ярижко, О. В.; Razarenov, L.; Kovalevckij, S.; Yaryzhko, A.; Разарёнов, Л. В.; Ковалевский, С. Г.; Ярижко, А. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розглянута проблема розрахунку теплового режиму гідрооб’ємних передач тягового привода малогабаритного навантажувача з бортовою системою повороту.
Movement energy consumption and thermal mode of GTS operation of a small loader with non-controlled wheels
Энергозатраты движения и тепловой режим работы ГСТ малогабаритного погрузчика с неуправляемыми колесами
Keywords: малогабаритний навантажувач; тепловий режим; поворот; small loader; thermal mode; rotation; движение частицы грунта; рабочие органы динамического действия; 621.869; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.2.99