КОРИГУВАННЯ МАТРИЦІ ТРАНЗИТНИХ ТРАНСПОРТНИХ КОРЕСПОНДЕНЦІЙ У ЦЕНТРАЛЬНИХ ЧАСТИНАХ МІСТ - Гецович, Є. М.; Засядько, Д. В.; Панін, В. М.; Гецович, Е. М.; Засядько, Д. В.; Панин, В. М.; Getsovich, E.; Zasiadko, D.; Panin, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Пропонується спосіб додаткової корекції матриці транспортних кореспонденцій для потоків, що є транзитними для центральних частин міст, з урахуванням інтенсивності потоків у контрольних точках на в’їздах/виїздах з центру, а також інтенсивності потоків на існуючих кільцевих ділянках мережі за їхньої наявності. Цей спосіб є частиною розроблюваної методики визначення потрібної пропускної здатності умовно-кільцевих ділянок для виведення транзитних потоків.
КОРРЕКТИРОВКА МАТРИЦЫ ТРАНЗИТНЫХ ТРАНСПОРТНЫХ КОРРЕСПОНДЕНЦИЙ В ЦЕНТРАЛЬНЫХ ЧАСТЯХ ГОРОДОВ
ADJUSTMENT OF ORIGIN-DESTINATION TRANSIT TRIP MATRIX IN CENTRAL CITY AREA
Keywords: інтенсивність транспортного потоку; матриця транспортних кореспонденцій; коригування матриці кореспонденцій; интенсивность транспортного потока; матрица транспортных корреспонденций; корректировка матрицы корреспонденций; traffic intensity; origin-destination trip matrix; origin-destination matrix adjustment.; 656.11.021.2