Інтелектуальне діагностування транспортних засобів - Мигаль Василь Дмитрович; Аргун Щасяна Валіковна; Гнатов Андрій Вікторович; Гнатова Ганна Андріївна; Сохін Павло Андрійович; Migal Vasiliy; Arhun Shchasiana; Hnatov Andrii; Hnatova Hanna; Sokhin Pavlo (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Проведено дослідження методів діагностування транспортних засобів (ТЗ) оператором-діагностом для швидкого і ефективного виявлення несправностей з мінімальним використанням технічних засобів для зниження трудомісткості і підвищення ефективності діагностування. Результати роботи можуть бути використані як на станціях технічного обслуговування, так і водіями, розробникам експлуатаційно-технічної документації, розробниками, що займаються удосконалення технічних засобів діагностики, машинного навчання тощо.
Intelligent diagnosics of vehicles
Keywords: транспортний засіб; методи діагностування; несправність; інтелектуальні системи; vehicle; diagnostic methods; malfunction; intelligent systems; 629.331; 10.30977/VEIT.2022.22.0.5