Аналіз екологічних аспектів діяльності підприємства з переробки льону - Залевадна, Каміла Романівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційна робота містить результати досліджень для оцінки екологічного стану атмосферного повітря в умовах техногенного навантаження. Виконані дослідження дозволили встановити категорію небезпеки підприємства, оцінити вплив стаціонарних джерел забруднення на стан атмосферного повітря. Запропоновано ефективні технічні заходи щодо запобігання забруднення атмосферного повітря забруднюючими речовинами, що надходять від підприємства.
Keywords: забруднюючі речовини; пил; циклон; скрубер Вентурі