Програмно-методичний комплекс розрахунку технологічних параметрів процесу наплавлення електродами складної конструкції - Кассов, Валерій Дмитрович; Малигіна, Світлана Валеріївна; Бережна, Олена Валеріївна; Грибков, Едуард Петрович; Малигін, Сергій Олегович; Кассов, Валерий Дмитриевич; Малыгина, Светлана Валерьевна; Бережная, Елена Валерьевна; Грибков, Эдуард Петрович; Малыгин, Сергей Олегович; Kassov, Valeriy Dmitrievich; Maluhina, Svetlana Valerievna; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Представлено алгоритм роботи та структуру розробленого програмного комплексу для розрахунку параметрів процесу наплавлення та складу електродів складної конструкції, що забезпечує зниження трудомісткості та підвищення ефективності відновлення та зміцнення деталей.
Программно-методический комплекс расчета технологических параметров процесса наплавки электродами сложной конструкции
Software and methodological complex for calcula-tion technological parameters of the process of surfacing of a complex design with electrodes
Keywords: програмно-методичний комплекс; контекстна діаграма; логічна функція; розрахунок параметрів; program-methodical complex; context diagram; logical function; calculation of technological parameters; программно-методический комплекс; контекстная диаграмма; логическая функция; расчет параметров; 621.791; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.91.0.70