Система створення релевантного контенту в різних інформаційних платформах - Циганок, Олексій Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Сьогодні користувачі при роботі в мережі інтернет генерують різні дані. В результаті виникають великі обсяги різної інформації. Дана інформація може бути корисна як звичайними користувачам так і великим компаніям. Одна з проблем використання інформації, що накопичується, це її сирої, неструктурований характер. До того ж для різних груп користувачів необхідний не весь набір даних, а своя цільова вибірка. Для рішення цієї задачі сьогодні розроблені різні програмні інструменти. Дана робота присвячена вирішенню проблеми створення релевантних інформаційних наборів з великих масивів даних для її подальшого використання цільовою аудиторією.
Keywords: АНАЛІЗ ДАНИХ; РЕЛЕВАНТНА ВИБІРКА; ДАТАСЕТ; PANDAS